GE132+natural


GE132 + NATURAL

Antioksidantni kompleks koji neutrališe slobodne radikale čime pomaže prevenciji razvoja brojnih hroničnih bolesti, a takođe, pomaže i kod različitih patoloških stanja.


Namena proizvoda* Dodatak ishrani za jačanje imuniteta
Oblik i pakovanje  Kapsule 500 mg u blisteru; 4 blistera po 15 kapsula
 Sastojci  Ekstrakt reiši pečurke 100 mg, matični mleč 130 mg, resveratrol 80 mg, likopen 35 mg, sulforafan 25 mg
 Doziranje**  1-2 kapsule dnevno
 Čuvanje  Čuvati od dohvata male dece. Čuvati na suvom i tamnom mestu, pri temperaturi do 25° C.
 Napomena  Preporučene dnevne doze ne smeju se prekoračiti. Dodatak ishrani nije zamena za pravilnu i uravnoteženu ishranu.
Preporuka je da se GE132 koristi u cilju održavanja zdravlja tj. prevencije oboljenja. Takođe, GE132 se može koristiti i uz redovnu terapiju, već ispoljenih, oboljenja. Tako, GE132 se preporučuje:
  • radi očuvanja i unapređenja zdravlja i radi pospešivanja prevencije hroničnih nezaraznih bolesti,
  • uz redovnu terapiju hroničnih nezaraznih bolesti, antitumorsku hemoterapiju i radioterapiju,
  • kod oboljenja/stanja kod kojih je umanjen ili izmjenjen imunološki odgovor organizma (HIV infekcije, AIDS-a, alergija, autoimune bolesti…),
  • radi ublažavanja stanja hroničnog umora i simptoma hroničnih bolesti, pospešivanja odbrane od bakterijskih i virusnih infekcija, ublažavanja zapaljenskih procesa, pospešivanja normalizacije biohemijskih parametara i povišenog krvnog pritiska, stimulacije regeneracije jetre, nakon hirurške intervencije, stresa, kao i dodatak terapiji benigne hiperplazije prostate.
  • Ge132 uzimati pre obroka
  • Jedna kapsula pre doručka u cilju očuvanja zdravlja i radi pospešivanja prevencije hroničnih nezaraznih bolesti,
  • Po jedna kapsula pre doručka i ručka - uz redovnu terapiju hroničnih nezaraznih bolesti.
  • Osobama koje imaju osetljiv digistivni sistem, preporučuje se uzimanje kapsule u toku ili nakon obroka.

SASTAV PROIZVODA

Reiši pečurka 100 mg (20%)
Reiši pečurka se još naziva i “biljkom dugovečnosti”, “biljkom duhovne moći”, “pečurkom besmrtnosti”, “eliksirom života” itd. Upotrebljava se preko 2.000 godina (a po nekim izvorima i duže) u tradicionalnoj medicini. Ganoderma lucidum je izuzetno jak antioksidant koji otklanja produkovane slobodne radikale u humanom organizmu, čime može značajno da prevenira razvoj brojnih hroničnih nezaraznih bolesti. Studijama su dokazana i antitumorska svojstva ekstrakta ove pečurke, ali i sposobnost da povećava i senzitivnost tumorskih ćelija na neke antitumorske lekove (npr., na cisplatin). Takođe, uočeno je i da ekstrakt Ganoderma lucidum može da dovede do značajnog umanjenja osećaja muke i gađenja kao sporednih efekata hemo i radioterapije. Ganoderma lucidum, poseduje i imunomodulatornu aktivnost (prilagođava imunološki odgovor organizma na prisustvo određenog stimulusa). Ganoderma lucidum umanjuje i agregaciju trombocita i stvaranje krvnih ugrušaka, čime značajno umanjuje mogućnost infarkta srca, mozga i ostalih vitalnih organa. Takođe, pomaže i normalizaciji vrednosti povišenog nivoa holesterola i šećera u krvi, kao i arterijskog krvnog pritiska. Ovim ima značajnu ulogu i u sprečavanju nastanka ateroskleroze. Ganoderma lucidum ima i antialergijska svojstva, a povoljni efekti su uočeni i tokom regeneracije jetre nakon toksičnih oštećenja. Poseduje još i antimikrobna svojstva (antibakterijska i antivirusna), a uočeno je i da ima pozitivne efekte na benignu hiperplaziju prostate.
Matični mleč 130 mg (26%)
Matični mleč proizvode pčele radilice od cvetnog nektara, polena i vode pomoću sekreta svojih žlezda. Osnovni sastojci matičnog mleča su: belančevine, aminokiseline, vitamini (vitamini – A, C, D i E, B5 i B6…), minerali (cink, kalcijum, magnezijum…), hormoni, masti, šećeri, voda itd. Matični mleč deluje povoljno na imunološki sistem organizma, antibiotski i antivirusno. On vraća energiju ćelijama, regeneriše organizam rekonvalescenata, pomaže regulisanju metabolizma, jača imunitet i poboljšava krvnu sliku. Uočeno je i da matični mleč poboljšava stanje kod Parkinsonove bolesti (primenjen uz redovnu terapiju ove bolesti) i pomaže regulaciju nivoa šećera u krvi kod dijabetičara.
Resveratol 80 mg (16%)
Ekstrakt iz crvenog grožđa (opna i semenka) sadrži resveratrol koji je snažan polifenolni antioksidant. Pored grožđa, prirodni izvori su i borovnice, kupine, kakao, kiki-riki… Resveratrol u GE132 potiče iz crvenog grožđa. On povoljno utiče na srce i krvne sudove preveniranjem ateroskleroze. Takođe, umanjuje i agregaciju trombocita, čime pomaže sprečavanju stvaranja tromba, odnosno srčanog i moždanog udara. Resveratrol umanjuje i karcinogenezu, rast i širenje malignih oboljenja. Pozitivni efekti resveratrola uočeni su i na vrednost šećera i masnoća u krvi, kao i na same simptome dijabetesa (učestali osećaj gladi, žeđi, gubitak TM itd.). Resveratrol ima i antivirusna svojstva.
Likopen 35 mg (7%)
Likopen je crveni karotenoid. Nalazi se u raznom voću i povrću, a najviše u paradajzu – gr. lykopersikon – paradajz (i proizvodima od paradajza – kečap, supa…). Manje količine mogu se naći i u lubenici i ružičastom grejpfrutu. Likopen u GE132+ Natural je poreklom iz paradajza. Izuzetno je jak antioskidant – 100 puta je efikasniji u otklanjanju slobodnih radikala nego vitamin E! Najveći unos likopena u humani organizam obezbeđuje se konzumiranjem paradajza i to, prvenstveno, proizvoda od njega, pogotovo uz dodatak ulja. Istraživanjima je pokazana protektivna uloga likopena u nastanku karcinoma prostate, pluća, želudca, debelog creva, grlića materice, pankreasa, dojke i kože. Neka istraživanja su dokazala i inhibitorni efekat likopena na razvoj katarakte, kao i pozitivan efekat na sporedne efekte hemoterapije. Takođe, u nekim studijama, uočen je i pozitivan efekat likopena kod dijabetesa, osteoporoze, steriliteta itd.
Sulforafan 25 mg (5%)
Sulforafan pripada grupi izotiocijanata. Iz biljaka poput brokula, karfiola, kupusa, kelja i sl. izoluje se glukorafanin koji se u organizmu pod dejstvom enzima mirozinaze pretvara u sulforafan. Izvor sulforafana u GE132+ Natural je brokula. Studijama su dokazani njegovi brojni pozitivni efekti i to: antitumorski efekat (mehanizmi su brojni, kao na primer: inhibicija histon deacetilaze, inhibicija ćelijske diobe, indukcija apoptoze, direktno citotoksično delovanje na tumorske ćelije, sprečavanje angiogeneze, antimetastatski efekat itd.), antidijabetični, antimikrobni, antiinflamatorni, antioksidantni, imunomodulatorni, povoljan efekat kod hronične obstruktivne bolesti pluća, povoljan efekat na ćelije hrskavice, protektivni efekat kod izloženosti UV zračenju itd.

GE132 je preparat koji će Vam u rekordnom roku pomoći da ojačate Vaš imunitet, da se oslobodite hroničnog umora, da smanjite zapaljenske procese u organizmu, snizite vrednosti krvnog pritiska i holesterola. Ova moćna formula će Vam pomoći da Vaš imunitet bude toliko jak da Vam ni bakterije ni virusi ne mogu ništa. GE132 je kompleks 6 snažnih antioksidanata koji dovode imuni sistem u ravnotežu.

Prim.dr Nina Rajčić, Zatraži konsultacije

STRUČNO MIŠLJENJE

STRUČNO MIŠLJENJE

specijalista interne medicine

Besplatna kućna dostava

Poruči odmah!
Upozorenje!
  • Preparat se ne preporučuje osobama alergičnim na neki od prisutnih sastojaka, deci mlađoj od 7 godina, trudnicama i dojiljama. Dodatak ishrani nije zamena uravnoteženoj ishrani. Dodatak ishrani nije namenjen dijagnostici ili lečenju bolesti. Pre uzimanja dodataka ishrani istovremeno s Vašom redovnom terapijom, konsultujte se s Vašim lekarom/farmaceutom. Za više informacija o GE132, molimo Vas da se obratite Vašem lekaru ili farmaceutu ili stručnom saradniku firme International Health.