GE132


GE132 POWERFULL

Kompleks snažnih antioksidanata koji uz terapiju pomažu u lečenju najtežih bolesti


Namena proizvoda* Dodatak ishrani za jačanje imuniteta
Oblik i pakovanje  Kapsule 500 mg u blisteru; 4 blistera po 15 kapsula
 Sastojci  Ekstrakt reiši gljive 100 mg, matična mleč 130 mg, resveratrol 80 mg, ajkulin proteinski kompleks 30 mg, ekstrakt zelenog čaja 80 mg, ekstrakt šipka 80 mg
 Doziranje**  1-2 kapsule dnevno
 Čuvanje  Čuvati od dohvata male dece. Čuvati na suvom i tamnom mestu, pri temperaturi do 25° C.
 Napomena  Preporučene dnevne doze ne smeju se prekoračiti. Dodatak ishrani nije zamena za pravilnu i uravnoteženu ishranu.
Preporuka je da se GE132 koristi u cilju održavanja zdravlja tj. prevencije oboljenja. Takođe, GE132 se može koristiti i uz redovnu terapiju, već ispoljenih, oboljenja. Tako, GE132 se preporučuje:
  • radi očuvanja i unapređenja zdravlja i prevencije bolesti (oboljenja srca i krvnih sudova, malignih oboljenja različitih organa, bolesti metabolizma itd.)
  • uz redovnu terapiju već nastalih oboljenja, antitumorsku hemoterapiju i radioterapiju
  • kod oboljenja/stanja kod kojih je umanjen ili izmenjen imunološki odgovor organizma (alergija, autoimune bolesti…)
  • radi ublažavanja stanja hroničnog umora i simptoma hroničnih bolesti, pospešivanja odbrane od bakterijskih i virusnih infekcija, ublažavanja zapaljenskih procesa, pospešivanja normalizacije biohemijskih parametara i povišenog krvnog pritiska; nakon hirurške intervencije, stresa
  • Ge132 uzimati pre obroka
  • 2x1 - dva puta po jedna kapsula dnevno u cilju očuvanja zdravlja i prevencije bolesti
  • 2x2 - dva puta po dve kapsule dnevno (uz redovnu terapiju) kod već nastalog oboljenja. Nakon mesec dana, održavanje doze sa 2x1
  • Osobama koje pate od tegoba sistema za varenje, savetuje se uzimanje kapsula uz obrok, ili neposredno posle obroka. Kapsule popiti s čašom vode sobne temperature.

SASTAV PROIZVODA

Reiši pečurka 100 mg (20%)
Reiši pečurka se još naziva i “biljkom dugovečnosti”, “biljkom duhovne moći”, “pečurkom besmrtnosti”, “eliksirom života” itd. Upotrebljava se preko 2.000 godina (a po nekim izvorima i duže) u tradicionalnoj medicini. Ganoderma lucidum je izuzetno jak antioksidant koji otklanja produkovane slobodne radikale u humanom organizmu, čime može značajno da prevenira razvoj brojnih hroničnih nezaraznih bolesti. Studijama su dokazana i antitumorska svojstva ekstrakta ove pečurke, ali i sposobnost da povećava i senzitivnost tumorskih ćelija na neke antitumorske lekove (npr., na cisplatin). Takođe, uočeno je i da ekstrakt Ganoderma lucidum može da dovede do značajnog umanjenja osećaja muke i gađenja kao sporednih efekata hemo i radioterapije. Ganoderma lucidum, poseduje i imunomodulatornu aktivnost (prilagođava imunološki odgovor organizma na prisustvo određenog stimulusa). Ganoderma lucidum umanjuje i agregaciju trombocita i stvaranje krvnih ugrušaka, čime značajno umanjuje mogućnost infarkta srca, mozga i ostalih vitalnih organa. Takođe, pomaže i normalizaciji vrednosti povišenog nivoa holesterola i šećera u krvi, kao i arterijskog krvnog pritiska. Ovim ima značajnu ulogu i u sprečavanju nastanka ateroskleroze. Ganoderma lucidum ima i antialergijska svojstva, a povoljni efekti su uočeni i tokom regeneracije jetre nakon toksičnih oštećenja. Poseduje još i antimikrobna svojstva (antibakterijska i antivirusna), a uočeno je i da ima pozitivne efekte na benignu hiperplaziju prostate.
Matični mleč 130 mg (26%)
Matični mleč proizvode pčele radilice od cvetnog nektara, polena i vode pomoću sekreta svojih žlezda. Osnovni sastojci matičnog mleča su: belančevine, aminokiseline, vitamini (vitamini – A, C, D i E, B5 i B6…), minerali (cink, kalcijum, magnezijum…), hormoni, masti, šećeri, voda itd. Matični mleč deluje povoljno na imunološki sistem organizma, antibiotski i antivirusno. On vraća energiju ćelijama, regeneriše organizam rekonvalescenata, pomaže regulisanju metabolizma, jača imunitet i poboljšava krvnu sliku. Uočeno je i da matični mleč poboljšava stanje kod Parkinsonove bolesti (primenjen uz redovnu terapiju ove bolesti) i pomaže regulaciju nivoa šećera u krvi kod dijabetičara.
Resveratol 80 mg (16%)
Ekstrakt iz crvenog grožđa (opna i semenka) sadrži resveratrol koji je snažan polifenolni antioksidant. Pored grožđa, prirodni izvori su i borovnice, kupine, kakao, kiki-riki… Resveratrol u GE132 potiče iz crvenog grožđa. On povoljno utiče na srce i krvne sudove preveniranjem ateroskleroze. Takođe, umanjuje i agregaciju trombocita, čime pomaže sprečavanju stvaranja tromba, odnosno srčanog i moždanog udara. Resveratrol umanjuje i karcinogenezu, rast i širenje malignih oboljenja. Pozitivni efekti resveratrola uočeni su i na vrednost šećera i masnoća u krvi, kao i na same simptome dijabetesa (učestali osećaj gladi, žeđi, gubitak TM itd.). Resveratrol ima i antivirusna svojstva.
Ajkulin proteinski kompleks 30 mg (6%)
Ajkulin proteinski kompleks poseduje u svom sastavu alkilglicerole i skvalamin. Alkilglecerol deluje kao antioksidant. Pored toga, ispoljava i imunomodulatornu aktivnost u organizmu (adaptira imuni odgovor na prisutni stimulus). Takođe, alkilgliceroli ispoljavaju i antitumorsku i antimetastatsku aktivnost prvenstveno zahvaljujući umanjenju procesa stvaranja krvnih sudova koji ishranjuju tumorsku masu. Takođe, uočeni su i pozitivni efekti alkilglicerola na hematopoezu, ali i kvalitet spermatozoida. U ajkulinom kompleksu, nalazi se još i skvalamin. Skvalamin je steroidni, prirodni antibiotik rastvorljiv u vodi. Neka istraživanja su ukazala da ispoljava jaku antibiotsku – baktericidnu i fungicidnu aktivnost. Pored pomenutog, skvalamin je pokazao dobre efekte i kao dodatak terapiji nekih malignih oboljenja (karcinoma pluća, mozga, ali i drugih), starenjem uslovljene makularne degeneracije, ali i u kontroli telesne težine kod muškaraca.
Zeleni čaj 80 mg (16%)
Zeleni čaj se upotrebljava u tradicionalnoj medicini više od 3.000 godina. Zahvaljujući polifenolima, prvenstveno epigalokatehin-galatu (EGCG) i elaginskoj kiselini, ekstrakt zelenog čaja poseduje višestruka dejstva. EGCG umanjuje stvaranje zapaljenskih faktora i umanjuje aktivnost enzima metaloproteinaze (ima ulogu u nastanku srčanih oboljenja, reumatoidnog artritisa, ali i u karcinogenezi, kao i nastanku udaljenih metastaza primarnih tumora). Zeleni čaj je i jak antioksidant. Takođe, uočeno je u studijama da deluju i tako što stimuliše rad enzima jetre zaduženih za detoksifikaciju organizma od različitih zagađivača radne i životne sredine, kao i karcinogena. Pored toga, povoljno utiče i na biohemijske parametre u krvi (šećer, masnoće itd.). Takođe, uočen je i protektivan efekat u odnosu na maligna oboljenja, što se dovodi u vezu sa sposobnošću polifenola da umanjuju ćelijsku proliferaciju i izazivaju programiranu ćelijsku smrt tumorskih ćelija. Pozitivan efekat ekstrakta zelenog čaja, uočen je i kod oboljenja srca i krvnih sudova (uzrokuje pad serumskih masnoća – holesterola i LDL-a). Ekstrakt zelenog čaja poseduje i antibiotska svojstva. U nekim istraživanjima, uočeno je i to da je kod postmenopauzalnih žena, koje su uzimale ekstrakt zelenog čaja, došlo do značajnog poboljšanja kvaliteta života. Takođe, zapaženo je i da EGCG blago pospešuje izlučivanje vode iz organizma. Elaginska kiselina je polifenolno jedinjenje iz grupe hidrosolubilnih tanina. Ispoljava efekte na kancerogene materije, umanjuje degeneraciju i malignu alteraciju zdravih ćelija.
Ekstrakt šipka 80 mg (16%)
Šipak je prirodni izvor vitamina C, koji je od davnina poznat kao snažan antioksidant.

GE132 je preparat koji će Vam u rekordnom roku pomoći da ojačate Vaš imunitet, da se oslobodite hroničnog umora, da smanjite zapaljenske procese u organizmu, snizite vrednosti krvnog pritiska i holesterola. Ova moćna formula će Vam pomoći da Vaš imunitet bude toliko jak da Vam ni bakterije ni virusi ne mogu ništa. GE132 je kompleks 6 snažnih antioksidanata koji dovode imuni sistem u ravnotežu.

Prim.dr Nina Rajčić, Zatraži konsultacije

STRUČNO MIŠLJENJE

STRUČNO MIŠLJENJE

specijalista interne medicine

Besplatna kućna dostava

Poruči odmah!
Upozorenje!
  • Preparat se ne preporučuje osobama alergičnim na neki od prisutnih sastojaka, deci mlađoj od 7 godina, trudnicama i dojiljama. Dodatak ishrani nije zamena uravnoteženoj ishrani. Dodatak ishrani nije namenjen dijagnostici ili lečenju bolesti. Pre uzimanja dodataka ishrani istovremeno s Vašom redovnom terapijom, konsultujte se s Vašim lekarom/farmaceutom. Za više informacija o GE132, molimo Vas da se obratite Vašem lekaru ili farmaceutu ili stručnom saradniku firme International Health.