Ge KIDS


GE KIDS

Kompleks moćnih antioksidanata za bolji imunitet dece


Namena proizvoda* Dodatak ishrani za jačanje imuniteta
Oblik i pakovanje  Pakovanje od 30 kesica x 4 g.
 Sastojci  Ekstrakt reiši pečurke 40 mg, matični mleč 40 mg, resveratrol 10 mg, ekstrakt šipka 15 mg, Beta glukan 1,3/1,6-D 40 mg, Likopen 10 mg, Kurkuma 15 mg.
 Doziranje**  1-2 kesice dnevno u 200 ml tečnosti (voda, sok) u periodu do 2 meseca. Za dužu upotrebu preporuka je konsultovati se sa lekarom/pedijatrom/imunologom.
 Čuvanje  Čuvati od dohvata male dece. Čuvati na suvom i tamnom mestu, pri temperaturi do 25° C.
 Napomena  Preporučene dnevne doze ne smeju se prekoračiti. Dodatak ishrani nije zamena za pravilnu i uravnoteženu ishranu.
GE KIDS je pogodan za djecu od 3 godine starosti, a preporučuje se:
  • deci sa oslabljenim imunim sistemom,
  • u slučajevima ponavljanja zaraznih bolesti,
  • kod česte primene antibiotika,
  • kod upalnih procesa,
  • deci sklonoj alergijama.
  • 1-2 kesice dnevno u 200 ml tečnosti (voda, sok) u periodu do 2 meseca. Za dužu upotrebu preporuka je konsultovati se sa lekarom/pedijatrom/imunologom.
  • Preparat se ne preporučuje osobama alergičnim na neki od prisutnih sastojaka, deci mlađoj od 2 godine, trudnicama i dojiljama. Takođe, ne preporučuje se osobama koje imaju transplatirane organe i koji primaju imunosupresivnu terapiju. Osobe koje uzimaju antikoagulantnu terapiju pre početka korišćenja GE KIDS, treba da se posavetuju sa svojim lekarom. Dodatak ishrani nije zamena uravnoteženoj ishrani. Dodatak ishrani nije namenjen dijagnostici ili lečenju bolesti. Za više informacija o GE KIDS, molimo Vas da se obratite Vašem lekaru ili farmaceutu. Takođe, pre uzimanja dodataka ishrani istovremeno s Vašom redovnom terapijom, konsultujte se s Vašim lekarom/farmaceutom.

SASTAV PROIZVODA

Reiši pečurka 40 mg
Reiši pečurka ili Ganoderma lucidum je izuzetno jak antioksidant koji otklanja stvorene slobodne radikale u organizmu i pomaže detoksikaciju tela beba. Odakle dolaze svi toksini u telu bebe? Nažalost kada beba napravi svoj prvi dah, ona već ima razne vrste toksina u svom telu. Ovi toksini su prebačeni u telo bebe putem majčinih toksina koji su decenijama akumulirani. Nakon rođenja beba nastavlja da absorbuje toksine iz njenog okruženja, kao što su sapun, šampon, pasta za zube, odeća, perja od novog nameštaja, boje za sobu, vakcine… Iako Ganoderma lucidum ne može da detoksikuje sve vrste toksina, ova biljka može pomoći da neutrališe teške metale i medicinske toksine. Ona takođe smanjuje štete slobodnih radikala u telu bebe. Ovo je posebno važno kada beba prima vakcine. Većina vakcina sadrži živu, aluminijum i druge štetne materije za organizam. Ganoderma može da vrši detoksikaciju žive, važno je da se dozvoli bebi da uzme GE KIDS pre i nakon vakcine. Polisaharidi u Ganodermi pomoći će da se na prirodan način poboljša imuni sistem deteta. I što je najvažnije Ganoderma nema neželjene efekte na organima. Ganoderma takođe može da reguliše i poboljša imuni sistem kada su u pitanju alergijske reakcije. GE KIDS mogu koristiti deca sa alergijskim simptomima kao što su astma, alergija nosa ili kože.
Matični mleč 40 mg
Matičnu mleč proizvode pčele radilice od cvetnog nektara, polena i vode pomoću sekreta svojih žlezda. Osnovni sastojci matične mleči su: belančevine, aminokiseline, vitamini (vitamini – A, C, D i E, B5 i B6…), minerali (cink, kalcijum, magnezijum…), hormoni, masti, šećeri, voda itd. Matična mleč deluje povoljno na imunološki sistem organizma, a ispoljava i antibiotska i antivirusna svojstva. Ona vraća energiju ćelijama, regeneriše organizam rekonvalescenata, reguliše metabolizam, jača imunitet i poboljšava krvnu sliku.
Resveratol 10 mg
Ekstrakt iz crvenog grožđa (opna i semenka) sadrži resveratrol koji je snažan polifenolni antioksidant. Ima povoljan efekat na srce i krvne sudove. Resveratrol može umanjiti bol i otok i ima antiupalna i antivirusna svojstva. Često se koristi kao “zaštitni faktor” zbog dobrih antioksidantnih i vazoprotektivnih svojstva.
Ekstrakt šipka 15 mg
Ekstrakt šipka sadrži vitamin C. Primenjuje se kod prevencije u lečenju prehlada, infektivnih oboljenja, nedostatka vitamina C.
Beta glukan 1,3/1,6-D 40 mg
Beta-D-glukani su nesvarljivi polisaharidi, tj. ugljeni hidrati široko rasprostranjeni u prirodnim izvorima kao što su zrna žitarica, uključujući ovas i ječam, kvasac, bakterije, alge i gljive i primarno se nalaze u ćelijskim zidovima. Beta-D-glukan iz kvasca je poliglukozni polisaharid koji se dobija iz zidova ćelija pekarskog kvasca (lat. saccharomyces cerevisiae). Ovaj beta-glukan se najčešće može naći pod nazivom beta-1,3/1,6-D-glukan. β-glukani su poznati kao “modifikatori biološkog odgovora” zbog svoje sposobnosti da aktiviraju imuni sistem. Beta-glukani stimulišu imuni odgovor organizma na taj način što aktiviraju makrofage, ćelije predvodnice svih imunih dešavanja. Makrofage su zadužene za “hvatanje i uništavanje” molekula stranih organizmu. One dalje stimulišu kaskadu imunološkog odgovora (interleukine, faktore nekroze tumora, gama interferon, ćelije prirodne ubice). Beta-glukani, ustvari, izazivaju makrofage da odreaguju, a za makrofagama ide čitava vojska odbrambenih ćelija i na taj način beta-glukani pojačaju imuni odgovor. Ovako aktiviran odbrambeni sistem proizvodi veći broj odbrambenih ćelija – vojnika, pa organizam može da se izbori sa infekcijama i mutacijom ćelija. Na taj način organizam stvara najefektniji imunološki odgovor. Ono što je značajno je to da beta-glukani pomažu telu da precizno razlikuje “sopstveno” i da prekine imuni odgovor kad su “napadači” (bakterije, virusi gljivica i drugih izazivača infekcija) uništeni, te na taj način sprečava razvoj autoimunih oboljenja. Pokazali su efikasnost i u kontroli postojećih autoimunih oboljenja kao što su artritis, psorijaza.
Likopen 10 mg
Likopen iz paradajza je izuzetno jak antioksidant – u istraživanjima je dokazano da je značajno efikasniji u otklanjanju slobodnih radikala nego vitamin E. Takođe, uočena je i jaka protektivna uloga likopena.
Kurkuma 15 mg
Antioksidans koji ima anti-inflamatorne, anti-trombocitne, anti-bakterijske i anti-gljivične efekte. Zbog svog moćnog anti-inflamatornog delovanja takođe može pomoći u održavanju normalnog nervnog stanja, pomažući pri demenciji (kao što su Alchajmerova bolest i neurološki poremećaji, poput autizma). Kurkuma ima detoksikacijski efekat na telu, poboljšava funkciju jetre i pomaže telu da eliminiše toksine u veće efikasne stope.

GE132 je preparat koji će Vam u rekordnom roku pomoći da ojačate Vaš imunitet, da se oslobodite hroničnog umora, da smanjite zapaljenske procese u organizmu, snizite vrednosti krvnog pritiska i holesterola. Ova moćna formula će Vam pomoći da Vaš imunitet bude toliko jak da Vam ni bakterije ni virusi ne mogu ništa. GE132 je kompleks 6 snažnih antioksidanata koji dovode imuni sistem u ravnotežu.

Prim.dr Nina Rajčić, Zatraži konsultacije

STRUČNO MIŠLJENJE

STRUČNO MIŠLJENJE

specijalista interne medicine

Besplatna kućna dostava

Poruči odmah!