Proizvodi

PROIZVODE MOŽETE PORUČITI ONLINE

PORUČITE ODMAH!
International Health Vam s ponosom nudi paletu proizvoda koji su rezultat pažljivo odabrane organske sirovine, visoko razvijene nemačke tehnologije i najviših standarda usklađenih s najstrožim evropskim i svetskim zahtevima. Prilikom oblikovanja svakog preparata posebna se pažanja poklanja odabiru i testiranju sirovine. Svojim imenom i ugledom, ali i stalnom laboratorijskom kontrolom, garantujemo vrhunsku kakvoću, sastav, čistoću i organsko poreklo sirovina.

GE132  POWERFULL ANTIOXIDANT
GE132 KOMPLEKS MOĆNIH ANTIOKSIDANATA

GE132 POWERFULL ANTIOXIDANT

SAZNAJ VIŠE
GE132 + NATURAL ANTIOXIDANT
KOMPLEKS MOCNIH ANTIOKSIDANATA

GE132 + NATURAL ANTIOXIDANT

SAZNAJ VIŠE

GE KIDS - PRIRODNI ANTIOKSIDANS
ZA JAČI IMUNITET KOD DECE VEĆ OD TREĆE GODINE

GE KIDS - PRIRODNI ANTIOKSIDANS

SAZNAJ VIŠE
VAMEX - OTKLANJA STRES I NAPETOST
PRIRODNI BILJNI SEDATIV BEZ STVARANJA OVISNOSTI

VAMEX - OTKLANJA STRES I NAPETOST

SAZNAJ VIŠE

Niste sigurni koji proizvod je za Vas?

započnite test
Naši proizvodi nisu najjeftiniji, jer nam je kvaliteta na prvom mestu. No, uprkos tome, mnogi od njih godinama su najprodavaniji, jer ste Vi prepoznali tu kvalitetu. Ne nudimo Vam široku paletu raznih preparata, nego priozvode koji su prilagođeni specifičnim potrebama, prehrambenim navikama i načinu života ljudi ovog podneblja – dakle Vama.
Napomena
  • Ove web stranice sadrže informacije i savete o zdravom načinu života, kojima Vas želimo potaknuti da budete aktivniji u očuvanju i unapređenju vlastitog zdravlja. Informacije o brojnim zdravstvenim poremećajima i proizvodima nisu namenjene dijagnosticiranju niti propisivanju terapije te ne mogu biti zamena za stručnost, znanje, veštinu i procenu farmaceuta i lekara.